Millor preu garantit
  • Flexibilitat de cancel·lació en oferta no reemborsable
  • Detall de dos ampolles d'aigua de benvinguda
+ Informació
portada-hab-tallers

Habitacions

Doble superior amb balconada
Habitació doble exterior, de 13 m2, amb petita balconada i amb llit doble gran o dos llits individuals -subjecte a disponibilitat. Equipada amb televisió, aire condicionat, calefacció, Wifi gratuït i bany amb dutxa integrat a l’habitació. A més l’esmorzar continental de la nostra zona chill&basic tipus “self service” està inclòs en el preu de l’habitació.

Doble Superior
Habitació doble interior, d’11 m2, amb llit doble gran o dos llits individuals -subjecte a disponibilitat. Equipada amb televisió, aire condicionat, calefacció, Wifi gratuït i bany amb dutxa integrat a l’habitació. A més l’esmorzar continental de la nostra zona chill&basic tipus “self service” està inclòs en el preu de l’habitació.

Doble estàndard
Habitació doble petita interior, de 9 m2, amb llit doble. Equipada amb televisió, aire condicionat, calefacció, Wifi gratuït i bany amb dutxa integrat a l’habitació. A més l’esmorzar continental de la nostra zona chill&basic tipus “self service” està inclòs en el preu de l’habitació.

Individual
Habitació individual interior, de 7 m2, amb llit individual. Equipada amb televisió, aire condicionat, calefacció, Wifi gratuït i bany amb dutxa integrat a l’habitació. A més l’esmorzar continental de la nostra zona chill&basic tipus “self service” està inclòs en el preu de l’habitació.