Millor preu garantit
habborn1

Habitacions

Doble deluxe
Habitació doble molt gran, de 25m2, amb balcó o terrassa privada. L’habitació està equipada amb llit doble o dos llits separats (subjecte a disponibilitat), bany, escriptori, màquina de Nespresso i cafè, reproductor d’iPod, televisió, aire condicionat i WIFI gratuït. Tant l’habitació com el bany tenen molta llum natural.

Doble superior amb balcó
Habitació doble gran molt lluminose amb balcó. Equipada amb dutxa de vidre al mig de l’habitació amb llit doble o dos llits separats segons disponibilitat, bany, televisió, aire condicionat i Wi-Fi gratuït. Mida de l’habitació és d’aprox. 22m2.

Doble estàndard amb balcó
Habitació doble estàndard exterior amb balcó. Equipada amb dutxa de vidre al mig de l’habitació amb llit doble o dos llits separats segons disponibilitat, bany, televisió, aire condicionat i Wi-Fi gratuït. Mida de l’habitació és d’aprox. 20m2.

Doble econòmica
Habitació doble petita interior. Equipada amb dutxa de vidre al mig de l’habitació amb llit doble, bany, televisió, aire condicionat i Wi-Fi gratuït. Mida de l’habitació és d’aprox. 17m2.

Doble basic
Habitació doble bàsica interior de 15m2 amb molta llum natural. Equipada amb dutxa de vidre al mig de l’habitació amb llit doble, WC privat, penjador, televisió, aire condicionat i Wi-Fi gratuït.

Individual
Habitació individual interior. Equipada amb dutxa de vidre al mig de l’habitació amb llit individual, bany, televisió, aire condicionat i Wi-Fi gratuït. Mida de l’habitació és d’aprox. 15m2.

Triple interior
Habitació triple interior amb finestra fixa a pati de llums. Equipada amb llit doble i un llit individual o tres llits individuals segons disponibilitat, dutxa de vidre al mig de l’habitació, bany, televisió, aire condicionat i Wi-Fi gratuït. L’habitació mesura 19m2.