Millor preu garantit
 

chic&basic Born Boutique Localització

El Born, considerat com el barri més “cool” de la ciutat, és un barri de múltiples cares. D’una banda posseeix una oferta cultural molt extensa: el Museu Picasso, el Museu Tèxtil, l’església de Santa Maria del Mar, l’Estació de França i l’antic Mercat del Born, entre altres llocs, fan d’aquest barri un dels culturalment més actius de Barcelona.

D’altra banda és una zona en la qual han proliferat les botigues més originals de la ciutat. Petits comerços en els quals es poden adquirir dissenys de joves promeses, col·leccions de marques selectes, complements d’última tendència, etc.

Aquesta zona també s’ha convertit en el lloc de referència per als restaurants més innovadors i els bars més chic. Durant el dia els cafès estan replets i durant la nit el Born ofereix vida nocturna en restaurants innovadors i bars.

La ubicació del chic&basic Born és perfecta per gaudir també d’altres punts de referència de Barcelona com la platja de la Barceloneta, el port (Port Vell), Plaça Catalunya, Les Rambles i el barri Gòtic – tot a només uns minuts de distància.

Com arribar

Metro

Jaume I (L4)

Arc de Triomf (L1)

Bus

“Aerobus” fins a Plaça Cataluña.

Tren

“Estació de França”