Millor preu garantit
 

chic&basic Zoo Localització

El Born, considerat com la zona“cool” de la ciutat, és un barri de múltiples cares. D’una banda posseeix una oferta cultural molt extensa: el Museu Picasso, el Museu Tèxtil, l’església de Santa Maria del Mar, l’Estació de França i l’antic Mercat del Born, entre altres llocs, fan d’aquest barri un dels culturalment més actius de Barcelona.

D’altra banda, és una zona en la qual han proliferat les boutiques més originals de la ciutat. Petits comerços en els quals es poden adquirir dissenys de joves promeses, col·leccions de marques selectes, complements d’última tendència, etc.

Aquesta zona també s’ha convertit en el lloc de referència per als restaurants més innovadors i els bars més chic. Durant el dia els cafès estan replets, i durant la nit el Born ofereix una entretinguda vida nocturna en restaurants i bars per a tots els gustos.

La ubicació del chic&basic Zoo és perfecte per gaudir també d’altres punts de referència de Barcelona com la platja de la Barceloneta, el port (Port Vell), Plaça Catalunya, Les Rambles i el barri Gòtic – tot a només uns minuts de distància.

Adreça:

Recepció:

Calle Princesa, 50

08003 Barcelona

Hotel:

Passeig Picasso,22

08003 Barcelona

Com arribar-hi

Metro

Jaume I (L4)

Arc de Triomf (L1)

Bus

“Aerobus” fins a Plaça Cataluña.

Tren

Fins a “Sants”, aquí fer trasbordo

Fins a “Estació de França”